Mortex in Maldegem!

Op zoek naar een Mortex tafel, een Mortex vloer of misschien wel een fraaie Mortex badkamer? Dan zit je goed bij Pattynbouw. Wij hebben voor jou Mortex van topkwaliteit. Al jaren zijn we thuis in Mortex en deze combinatie van kalk en pleisterwerk heeft voor ons geen geheimen. Wij zorgen voor een moderne uitstraling en materiaal dat jaren meegaat. Als je naar een Mortex tafel in Maldegem op zoek bent, dan vind je die bij ons. Als specialist in Mortex badkamers geven we ook met plezier je badkamer een nieuwe uitstraling. Zit je nog met vragen over Mortex, dan staan we steeds voor je klaar.

Dé specialist in mortex

In de regio Maldegem staan we al jaren geboekstaafd als dé specialist in Mortex. Van een Mortex vloer tot een Mortex salontafel: wij klaren de klus. Wij gaan resoluut voor een strak en duurzaam resultaat. Onze creaties kunnen tegen een stootje en worden steeds op maat vormgegeven. Onze mensen hebben heel wat ervaring, waardoor we een piekfijn resultaat kunnen garanderen. Door samen te werken met kwalitatieve leveranciers, ben je zeker van een perfect resultaat. Wij maken alles in het eigen atelier, waardoor we het volledige productieproces in eigen handen hebben.

 

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Doe beroep op een specialist

Hoewel Mortex een dankbaar materiaal is om mee te werken, laat je je badkamerrealisatie of het leggen van je vloer, maar beter over aan een specialist. Wil je werken met Mortex en zeker zijn van een fraai eindresultaat, dan kun je bij ons terecht. Onze vakmensen kunnen overweg met het materiaal en weet dat we garantie geven op de door ons uitgevoerde werken. Wie Mortex in Maldegem zegt, kan steeds beroep doen op ons.

Slim kiezen voor mortex

Mortex is fijn materiaal om mee te werken. Niet alleen oogt het strak, je kunt er ook alle kanten mee uit. Mortex heeft een heel aantal voordelen. Wil jij een object uit Mortex in Maldegem, dan geven we je graag de voordelen mee:

 

  • Eigentijdse uitstraling: Mortex heeft geen naden en het materiaal is waterdicht. De strakke look geeft elke ruimte bijkomende uitstraling.
  • Makkelijk te gebruiken: Mortex is een makkelijk materiaal. Het hecht snel en kan zowel op wanden, vloeren als meubilair worden aangebracht.
  • Heel wat kleuren: Mortex kan in heel wat kleuren uitgevoerd worden. Je object pas dus steeds in je interieur.
  • Duurzaam: Mortex valt amper kapot te krijgen. Kiezen voor Mortex is dan ook een duurzame keuze. Een Mortex vloer of Mortex badkamer gaat tientallen jaren mee.

 

Het materiaal heeft de voorbije jaren aan populariteit gewonnen. Ook in Maldegem wordt heel wat Mortex gebruikt. Wil jij een strakke uitstraling in je woning, dan is kiezen voor een Mortex vloer of Mortex tafel een verstandige keuze.

Jaarlijks voorzien we heel wat klanten van oplossingen op maat in de regio Maldegem. Ben jij op zoek naar een kwalitatief afgewerkt resultaat, informeer dan zeker eens bij Pattynbouw. Wij komen graag naar je toe om de mogelijkheden tot in detail te bespreken.

 

Ontdek zelf de meerwaarde

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor je Mortex aan 

Woonachtig in de regio Maldegem en wil je een project met Mortex realiseren? Contacteer ons! Zowel Mortex vloeren, tafels, salontafels als complete badkamers kunnen door ons gerealiseerd worden. Wij bezorgen je steeds een vrijblijvende offerte op maat en komen graag ter plaatse. Weet dat je bij Pattynbouw steeds waar krijgt voor je geld.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
: *

Verificatie:

U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)
© 2024 Stukadoorbedrijf Pattyn bv - Privacybeleid - Website by KMOSites