De specialist in Mortex in Aalter

Mortex is eigentijds, stevig en elegant. De voorbije jaren won Mortex aan populariteit en de vraag is enorm. Ben je in de regio op zoek naar een Mortex vloer, Mortex tafel of zelfs een volledige Mortex badkamer? Dan moet je zeker eens informeren bij Pattynbouw. Als specialist in Mortex kunnen we ook jouw project realiseren. Onze ervaren vakmensen hebben het materiaal in de vingers en staan klaar om jouw woondromen te realiseren. Van een kleine Mortex salontafel tot uit de kluiten gewassen realisaties: wij klaren de klus.

Kiezen voor vakmensen

Als specialist in pleisterwerken genieten we al jaren een uitstekende reputatie. Ook op het vlak van Mortex in Aalter is dit het geval. Jaarlijks realiseren we heel wat projecten voor onze klanten. We plaatsen zowel Mortex vloeren als badkamers, maar ook voor tafels en salontafels kun je bij ons aankloppen. Onze vakmensen zijn stuk voor stuk geschoold en staan garant voor een kwalitatief eindresultaat dat jaren meegaat. Als erkend installateur kennen we de knepen van het vak. Informeer gerust eens bij onze bestaande klanten over hun tevredenheid. Uiteraard kunnen we je ook tal van gerealiseerde projecten tonen.

 

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Investeer in de toekomst

Bij Pattynbouw hanteren we scherpe prijzen en komen we onze afspraken na. Niet voor niets draaien we al jaren mee. Bij ons is een afspraak nog een afspraak en we staan voor een open communicatie. Als kleinschalig bedrijf werken we in de regio Aalter en realiseren we elk project zelf. Zo ben je zeker van een kwalitatieve aanpak. Alle Mortex vloeren, tafels en badkamers worden door eigen, opgeleide medewerkers gerealiseerd. Bovendien blijven we gedurende het hele project bereikbaar en denken we steeds mee.

Mortex heeft tal van troeven

Dat Mortex zo populair is, hoeft niet te verbazen. Het materiaal heeft heel wat voordelen en ziet er steeds gelikt uit. We zetten graag een aantal van deze voordelen voor jou onder elkaar.

 

  • Waterdicht: Mortex in je badkamer is een goed idee. Het materiaal is niet enkel waterdicht maar ook waterafstotend.
  • Hittebestendig: Mortex is hittebestendig en kan hoge temperaturen aan. Een mortex vloer kan dan ook perfect gecombineerd worden met vloerverwarming.
  • Krasvast: Mortex is ontzettend hard, waardoor het materiaal grotendeels krasvrij is.
  • Betonlook: Wil je een betonlook, dan kun je dit met Mortex moeiteloos realiseren. Zo heb je wel de exclusieve uitstraling van beton maar niet de nadelen.
  • Onderhoudsvriendelijk: Omdat Mortex naadloos is, vormt het onderhoud een fluitje van een cent.

 

Ontdek zelf de meerwaarde

We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden

Wil jij je badkamer in Mortex, een Mortex vloer of een tafel? Dan vormen we de geknipte partner in de regio Aalter. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden en garanderen een piekfijn resultaat op maat. We luisteren steeds naar je noden en leveren een vrijblijvende offerte af. Contacteer ons vandaag nog en realiseer jouw project met Pattynbouw.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
: *

Verificatie:

U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)
© 2024 Stukadoorbedrijf Pattyn bv - Privacybeleid - Website by KMOSites