Op zoek naar Mortex in Lievegem?

Mortex staat niet alleen voor kwaliteit, het oogt ook geweldig. Kies je voor deze decoratieve pleister in combinatie met kalk, dan opteer je voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. Of je nu voor een Mortex vloer of Mortex tafel kiest, het materiaal is waterdicht, gaat jaren mee en er vallen geen naden te zien. Ben jij op zoek naar een specialist in Mortex in de regio Lievegem, dan zit je goed bij Pattynbouw.

Al heel wat jaren thuis in Mortex

Als bouwspecialist in de regio Lievegem, werken we al heel wat jaren met Mortex. Zowel het plaatsen van een Mortex vloer als een Mortex badkamer vormt voor ons geen enkel probleem. Weet dat je ook voor een Mortex tafel of Mortex salontafel bij ons kunt aankloppen. Met onze expertise kunnen we je kwalitatief pleisterwerk garanderen. Wij werken als stukadoor in ons eigen atelier en zijn ondertussen uitgegroeid tot dé referentie in Mortex in de regio Lievegem.

 

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Ga voor een vakman

Uiteraard kun je proberen je Mortex vloer of badkamer zelf te realiseren, maar het resultaat is vaak niet geweldig. Door te kiezen voor onze jarenlange ervaring als stukadoor met Mortex in Lievegem, ben je zeker van een fraai eindresultaat. Bovendien geven we garantie op de door ons uitgevoerde werken en staan we klaar voor al je vragen.

De meerwaarde van Mortex

Of je nu kiest voor een Mortex vloer, een complete Mortex tafel of enkel een Mortex (salon)tafel wenst, dit materiaal heeft een heel aantal voordelen. We zetten er graag enkele voor je op een rijtje:

 

  • Strakke look: Mortex is naadloos en waterdicht, wat zorgt voor een strakke, hedendaagse look.
  • Multi-inzetbaar: Ga je met dit materiaal aan de slag dan is er in principe geen breek- of sloopwerk nodig. Mortex is ideaal voor renovatie en kan zowel op wanden, vloeren als meubels aangebracht worden. Het materiaal hecht zich goed aan meerdere ondergronden.
  • Ruim kleurenaanbod: Op zoek naar een specifieke kleur? Mortex is verkrijgbaar in heel wat kleuren
  • Duurzaam: Mortex is sterk en gaat een hele tijd mee. Het materiaal is scheur-, kras- en slijtvast. Bovendien kan het gecombineerd worden met vloerverwarming en is Mortex super onderhoudsvriendelijk.

 

Zeker als je in zee gaat met ons, dan geniet je van alle voordelen van Mortex in Lievegem. Jaarlijks voorzien we tientallen klanten van perfect afgewerkt pleisterwerk. Alle soorten pleisterwerken zijn bij ons in betrouwbare handen en we genieten regionaal van een uitstekende reputatie.

 

Ontdek zelf de meerwaarde

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor je Mortex aan 

Overtuigd van de kwaliteit en meerwaarde van Mortex en woon je in de regio Lievegem, dan zijn wij er voor jou. Wij zijn thuis in zowel Mortex vloeren, badkamers, tafels als salontafels. Wil je meer weten, enkele van onze realisaties bekijken of meteen een vrijblijvende offerte op maat? Contacteer ons. Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Bij Pattynbouw zit je gebeiteld voor jouw realisatie met Mortex. 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
: *

Verificatie:

U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)
© 2024 Stukadoorbedrijf Pattyn bv - Privacybeleid - Website by KMOSites