Een project met Mortex in Evergem realiseren

Fan van Mortex en woonachtig in de regio Evergem? Dan moet je zeker eens aankloppen bij Pattynbouw. Als specialist in Mortex tafels, vloeren en badkamers kunnen we ongetwijfeld ook jouw project realiseren. Regionaal staan we jaarlijks garant voor tientallen realisaties en we kunnen wel stellen dat we werken met Mortex in de vingers hebben. Onze vakspecialisten zijn stuk voor stuk opgeleid in het materiaal en kennen de kneepjes van het vak. Ook jouw project brengen we met plezier tot een goed einde. Weet dat maatwerk in Mortex mogelijk is en dat we geen enkele uitdaging uit de weg gaan.

Een waaier aan mogelijkheden met Mortex

Of je nu een Mortex vloer, een Mortex (salon)tafel of zelfs een complete badkamer in Mortex wenst: wij hebben de expertise in huis en je kiest uit een waaier aan mogelijkheden. Het kleurenpalet is ruim en ook de effecten die we het materiaal kunnen meegeven zijn veelzijdig. Ben je wél op zoek naar een betonlook, maar wil je niet de nadelen, dan zit je goed met Mortex.

 

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Mortex voor je badkamer

Mortex is waterdicht en dus perfect geschikt voor je badkamer. De naadloze oppervlakken zorgen bovendien voor een strakke en sfeervolle uitstraling. Onze geschoolde mensen staan garant voor een piekfijne afwerking, waardoor je jaren van de Mortex in je badkamer geniet. Van inloopdouche tot zelfs een heuse watermuur: wij kunnen het realiseren en nog betaalbaar ook. Dankzij de slijtvastheid van het materiaal, de geringe dikte en het uitstekende hechtvermogen kan Mortex op vrijwel elke ondergrond aangebracht worden. Uiteraard kunnen we het nodige advies geven en we sluiten iedere onzekerheid uit. Zelfs op bestaande tegels, vloeren en wanden kan Mortex en dit zonder breekwerk. Als specialist op het vlak van Mortex in Evergem kun je op ons rekenen.

Waarom kiezen voor Pattynbouw?

Wie Mortex in de regio Evergem zegt, komt al snel bij Pattynbouw terecht. De voorbije jaren zijn we uitgegroeid tot een heuse referentie in de regio. Jaarlijks verwerken onze mensen heel wat opdrachten. Van Mortex vloeren en tafels tot complete projecten. Daarbij gaan we niet over één nacht ijs en je kunt steeds beroep doen op onze ervaren vakmensen. Al onze mensen hebben specifieke opleidingen achter de rug en volgen regelmatig bijscholingen. Zij weten dus heel wat over Mortex en de mogelijke toepassingen.

 

Kies ook voor Pattynbouw

Een duurzaam materiaal

Gezien de uitzonderlijke slijtvastheid van Mortex gaat dit materiaal jaren mee. Het is een duurzame keuze die perfect in de huidige tijdgeest past. Het materiaal mag dan wel op betoncire lijken, er komt geen epoxy- of polyurethaanhars aan te pas. De hardheid van Mortex kan vergeleken worden met deze van natuursteen en is bijna niet kapot te krijgen. Wil je een Mortex tafel of een Mortex vloer, dan kies je alvast voor zorgeloze jaren.

 

 

Maak vandaag nog een afspraak voor je Mortex in Evergem

Een offerte op maat, meer informatie over Mortex of een Mortex tafel of Mortex salontafel vorm laten geven? Contacteer ons. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Maatwerk is perfect mogelijk en ook voor een Mortex badkamer of Mortex vloer draaien we onze hand niet om. Wij staan klaar voor jouw project!

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
: *

Verificatie:

U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)
© 2024 Stukadoorbedrijf Pattyn bv - Privacybeleid - Website by KMOSites