Alle pleisterwerken

Pattynbouw is een stukadoorsbedrijf voor pleisterwerken bij nieuwbouw en verbouwing. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in de plaatsing van sierpleisters, leempleisters,  plamuren van gyprocwanden en -plafonds en gevelpleisters. De beroepsbekwaamheid en regelmatige opleidingen staan daarvoor garant. Pattynbouw is een zaak waarbij het pleisterwerk met veel liefde en zorg wordt behandeld.

Sinds meer dan 15 jaar zitten wij in het vak van stukadoor, in 2005 startten we een eigen stukadoorsbedrijf en als lid van de beroepsvereniging van stukadoors en afbouwbedrijven volgen wij bij deze beroepsvereniging regelmatig opleidingen.
Wat afspraken betreft, zit u bij Pattynbouw goed, omdat de werken ook nauwlettend worden opgevolgd.

 

Een duurzame en fraaie afwerking van uw wanden, plafonds en gevels draagt zeer sterk bij tot uw wooncomfort. De prijs van goed pleisterwerk wordt in belangrijke mate bepaald door een goede voorbereiding en heldere afspraken zodat uw stukadoor direct aan de slag kan in een veilige en nette omgeving. Het garandeert een efficiënte werkwijze, waarbij flexibel kan worden ingespeeld op onvoorziene omstandigheden of eventuele bijstellingen van wensen.

 

Zo beschouwd wint niemand het van de professionele stukadoor, want fraai en duurzaam stucwerk kan het best worden verricht door iemand die niet alleen uw wensen verstaat, maar ook zijn vak...© 2024 Stukadoorbedrijf Pattyn bv - Privacybeleid - Website by KMOSites